Over ons

Smit security
Services

VISIE OP BEVEILIGING

VEILIG EN GASTVRIJ

Bij Smit Security Services staat veiligheid centraal, maar we begrijpen ook het belang van gastvrijheid. Onze beveiligingsoplossingen zijn ontworpen om een veilige omgeving te bieden zonder afbreuk te doen aan de warmte en gastvrijheid die essentieel zijn voor een positieve ervaring. Of het nu gaat om een bedrijfsgebouw, een evenement of een openbare ruimte, wij streven ernaar een veilige en gastvrije sfeer te creëren die een gevoel van geruststelling en vertrouwen opwekt.

DAADKRACHTIG

Onze aanpak is daadkrachtig en proactief. We geloven in het anticiperen op mogelijke bedreigingen en het nemen van preventieve maatregelen om de veiligheid te waarborgen. Onze beveiligingsprofessionals zijn goed getraind en beschikken over de nodige expertise om snel en effectief te handelen in elke situatie. Of het nu gaat om het monitoren van beveiligingssystemen, het uitvoeren van patrouilles of het reageren op noodsituaties, we zijn vastberaden om daadkrachtig op te treden en de veiligheid van onze klanten te waarborgen.

SERVICEGERICHT EN ALTIJD BEREIKBAAR

Bij Smit Security Services gaan service en beschikbaarheid hand in hand. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom bieden we op maat gemaakte beveiligingsoplossingen. Onze toewijding aan service strekt zich uit tot het altijd bereikbaar zijn voor onze klanten. Of het nu dag of nacht is, doordeweeks of in het weekend, wij staan paraat om te reageren op vragen, zorgen of noodgevallen. U kunt op ons rekenen als betrouwbare partner in beveiliging.
Bekijk onze diensten
Beveiliger laat mensen toe in winkel

ONTSTAAN EN ACHTERGROND

In 2017 zijn we ons bedrijf gestart, omdat we vonden dat bedrijfsbeveiliging in Nederland beter kon. Wij hebben voor iedere bedrijfstak beveiligers die speciaal daarvoor zijn opgeleid. Grote bedrijven zetten regelmatig dezelfde beveiligers in voor verschillende beveiligingsklussen en dat gaat nog wel eens ten koste van de kwaliteit.

Wij zijn een middelgroot bedrijf dat flexibiliteit en kwaliteit in veiligheid als belangrijke speerpunten heeft. Omdat we niet heel groot zijn, kunnen we snel op verzoeken inspringen en onze opdrachtgevers tevreden houden.

Verschillende organisaties werken met ons samen omdat ze vol vertrouwen op ons bouwen als het gaat om optimale beveiliging.

Bekijk onze diensten

KWALITEITSCERTIFICATEN EN VERGUNNING

Wij hebben onder andere de volgende kwaliteitscertificaten en vergunning:

  • Door justitie afgegeven vergunning Particulier Beveiligingsbedrijf ND-nummer 5523
  • Het kwaliteitscertificaat Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB)
  • SBB (voorheen ECABO) erkend leerbedrijf.
  • Lid van dé branchevereniging binnen de beveiligingsbranche (VBE)
  • Keurmerk beveiliging
  • Keurmerk evenementenbeveiliging

ONZE KEURMERKEN

VVNL partner logoVEB logoCode verantwoordelijk marktgedrag keurmerk

SMIT SECURITY TEAMMET ELKAAR MAKEN WIJ NEDERLAND VEILIGER

Jim
Algemeen Directeur

Jim

Algemeen Directeur
Michael
Commercieel manager

Michael

Commercieel manager
Laura
Financieel medewerker

Laura

Financieel medewerker
Brigitte
Planner

Brigitte

Planner
Muslum
Recruiter

Muslum

Recruiter
Kevin
Kwaliteitsmanager

Kevin

Kwaliteitsmanager
Fabienne
Hoofdplanner

Fabienne

Hoofdplanner

Werken in een team met beveiliging professionals?

BEKIJK VACATURES
LIJNDEN
Raasdorperweg 52J, 1175 KX Lijnden
TILBURG
Kapitein Hatterasstraat 1-17, 5015 BB

UW BEVEILIGING WENSEN BESPREKEN?

Laat de experts van Smit Security Services u helpen bij het kiezen van de beveiligingsoplossing die aan uw wensen voldoet.

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
crosschevron-downarrow-right