BEVEILIGINGSDIENSTEN

AD HOC Beveiliging

Smit Security Services uw specialist in Ad Hoc beveiliging

Heeft u Ad Hoc beveiliging nodig (beveiliging voor spoed gevallen) voor een specifieke situatie? Smit Security Services stelt zich flexibel op en kan direct acteren op de gewenste locatie gericht op iedere calamiteit. Voor elke Ad-Hoc situatie hebben wij de geschikte en gecertificeerde beveiligers die gespecialiseerd zijn in Ad-Hoc beveiliging (meldingen met spoed). Of u ons nodig heeft voor het beveiligen van een brand locatie, een plofkraak, een plaats delict of een waterschade, wij staan direct voor u klaar.

CONTACT OPNEMEN

De voordelen van Ad Hoc beveiliging

Smit Security Services Ad Hoc beveiliging (beveiliging voor spoed gevallen) is er voor elke situatie waar onze goed opgeleide en professioneel getrainde beveiligers snel ter plekke moeten zijn. Transparante en duidelijke communicatie tijdens een Ad-Hoc (nood) situatie is van groot belang. Direct communicatie lijnen daar houden wij bij Smit Security Services van! Onze beveiligers zijn gecertificeerd en getraind en kunnen snel handelen tijdens specifieke Ad-Hoc situaties. U kunt bij ons 24 maal 7 terecht en wij kunnen direct opschalen afhankelijk van de omvang en soort van uw behoefte (probleem).

De noodzaak van Ad Hoc beveiliging door Smit Security Services

Het is verstandig om een Ad Hoc beveiligingsplan te laten opstellen. Wat moet u doen bij een inbraak, brand, plofkraak, plaats delict of waterschade? De beveiligingsspecialisten bij Smit Security Services helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op, bel ons en aarzel niet. Wij zijn te bereiken op 020 210 10 24. Wilt u graag direct een afspraak maken? Verstuur dan uw gegevens via het onderstaande contactformulier.

CONTACT OPNEMEN

ENKELE IMPRESSIES

UW BEVEILIGING WENSEN BESPREKEN?

Laat de experts van Smit Security Services u helpen bij het kiezen van de beveiligingsoplossing die aan uw wensen voldoet.

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
chevron-downarrow-right