BEVEILIGINGSDIENSTEN

Objectbeveiliging

Smit Security Services specialist in Objectbeveiliging

De objectbeveiliging van Smit Security Services behelst een totaalpakket van diverse taken om uw bedrijfspand en uw personeel onder en buiten werktijd te beveiligen. De taken variëren van portiersdiensten en receptiediensten, opening- en sluiting ronden en van visitaties tot alarmcentrale diensten en het preventief aanwezig zijn in en rondom het object en de locatie. Onze objectbeveiligers zorgen ervoor dat al de taken een geïntegreerd geheel vormen. Op deze wijze realiseren wij een totale beveiliging van de locatie. Wij bewaken uw kapitaal.
CONTACT OPNEMEN

De voordelen van Objectbeveiliging door Smit Security Services

Van de aanwezigheid van een geüniformeerde objectbeveiliger gaat een grote preventieve werking uit. Er zal een vermindering van het aantal calamiteiten plaatsvinden en anderzijds verhoogt dit de veiligheid voor uw personeel en bezoekers. Tevens dragen wij zorg voor een optimale samenwerking met gemeentelijke instanties en de regiopolitie mogelijk, onregelmatigheden worden snel gesignaleerd en doorgegeven aan de politie en de verantwoordelijke autoriteiten!

De noodzaak van Objectbeveiliging door Smit Security Services

De objectbeveiliging door Smit Security Services is erop gericht om uw pand, medewerkers en klanten of gasten tijdens en na werktijd de juiste bescherming te bieden. Als gevolg van de groeiende onrust in de wereld, ervaren wij dat er steeds vaker calamiteiten ontstaan die de aandacht vragen. Denkt u hierbij aan inbraak of brandstichting.

Maar ook overlast die wordt veroorzaakt door personen in de vorm van overmatig alcohol en/of drugsgebruik zijn steeds vaker aan de orde van de dag, evenals mensen die vanuit stress te heftig reageren op bepaalde situaties. Denk bijvoorbeeld aan bedreigend taalgebruik of gewelddadig gedrag. Smit Security Services Objectbeveiliging is ingericht om met deze toenemende verschijnselen om te gaan.

Bent u enthousiast geworden over onze dienstverlening neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer. Wij zijn te bereiken op 020 210 10 24 en kunnen al uw vragen beantwoorden . Wilt u graag direct een afspraak maken? Verstuur dan uw gegevens naar ons via het  onderstaande contactformulier.

CONTACT OPNEMEN

ENKELE IMPRESSIES

UW BEVEILIGING WENSEN BESPREKEN?

Laat de experts van Smit Security Services u helpen bij het kiezen van de beveiligingsoplossing die aan uw wensen voldoet.

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
chevron-downarrow-right