BEVEILIGINGSDIENSTEN

Transportbeveiliging

Smit Security Services uw specialist in transportbeveiliging en/of transportbewaking

Transportbeveiliging is van cruciaal belang in de moderne wereld waarin goederen en mensen constant in beweging zijn. Smit Security Services waarborgt de veiligheid van uw goederen van het begin tot eindpunt van de reis. Ons team van ervaren en gediplomeerde beveiligers zorgt ervoor dat uw goederen veilig op bestemming aankomen en houdt overvallers en slechtwillende uit de buurt. Zo kunt u met een gerust hart op weg of uw goederen bewaakt achterlaten.
CONTACT OPNEMEN

De voordelen van transportbeveiliging en/of transportbewaking

Onze gespecialiseerde beveiligers rijden als bijzitter mee gedurende het transport of kunnen transportbeveiliging op locatie bieden. Dit kan met opvallende maar ook onopvallende voertuigen. Wij kunnen uw goederen en personeel door het hele land beveiligen.

De noodzaak van transportbeveiliging en/of transportbewaking door Smit Security Services

Hoewel de schade door ladingdiefstal al jaren daalt, blijft transportbeveiliging hard nodig. De oorzaken van de daling zijn onder andere goede beveiliging en een nauwere samenwerking. Criminelen zoeken vooral naar trucks met kleding, elektronica en waardevolle ladingen een doelwit. Smit Security Services heeft daarom effectieve procedures ontwikkeld om diefstal van uw goederen tegen te gaan en gemoedsrust te creëren bij u en uw personeel.

Vragen over onze transportbeveiliging of een afspraak maken? Bel ons gerust via 020 210 1024 of neem vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier.

CONTACT OPNEMEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat de experts van Smit Security Services u helpen bij het kiezen van de beveiligingsoplossing die aan uw wensen voldoet.

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
arrow-right