Smit Security Services

Nieuws

Medewerker van de maand maart
Onze medewerker van de maand maart is Rajshri! Inmiddels werk zij al 3 jaar bij Smit Security Services en is door het hele land te vinden voor uiteenlopende werkzaamheden.
Lees meer
Aantoonbare beveiliging door NFC-checkpoints
Vanaf heden zullen al onze locaties voorzien zijn van NFC-checkpoints. Ontdek wat dit inhoudt voor uw beveiligingsactiviteiten.
Lees meer
Nieuwe lancering
Dinsdag 26 maart was Smit Security aanwezig op diverse locaties in Nederland aanwezig voor de nieuwe lancering horloges!
Lees meer
Medewerker van de maand februari 2024, met een bol.com kaart inzijn handenMedewerker van de maand februari 2024, met een bol.com kaart inzijn handen
Medewerker van de maand februari
Onze medewerker van de maand februari is Safa! Safa is al maanden onze topper op de Airport in Noord-Holland.
Lees meer
Foto waarbij meerdere mensen feesten in een neon verlichte zaal met beveiliging van Smit Security ServicesBeveiliging groot hockeyfeest
Zondag 10 maart was Smit Security Services met 7 beveiligers in Rotterdam. Voor de beveiliging van een groot hockeyfeest.
Lees meer
Controle op de veiligheidsmiddelen
Bedrijven en organisaties zijn wettelijk verplicht om brandblussers te hebben. Dit kunnen diverse blussers of brandhaspels zijn. Heeft u alles op orde?
Lees meer
Medewerker van de maand januari 2024 bij Smit Security Service. Met een zak snoep in zijn hand en zijn zoon en dochter op schootMedewerker van de maand januari 2024 bij Smit Security Service. Met een zak snoep in zijn hand en zijn zoon en dochter op schoot
Medewerker van de maand januari
Onze medewerker van de maand januari is Mitchell. Iemand die altijd veel werkt, meedenkt, oplossingsgericht te werk gaat!
Lees meer
1 februari - De dag van de beveiliger
Het is een speciale dag, het is de dag van de beveiliger, een dag die er zeker mag zijn, aangezien de professionals dag in en dag uit klaarstaan voor onze algemene veiligheid.
Lees meer
Jaarlijkse VEB Audit: Opnieuw Glansrijk Geslaagd!
Met vlag en wimpel geslaagd voor onze jaarlijkse audit van de VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven).
Lees meer

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?
SCHRIJF U NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

"*" geeft vereiste velden aan

arrow-right