BEVEILIGINGSDIENSTEN

Mobiele surveillance

Smit Security Services uw specialist in mobiele surveillance.

Smit Security Services is dé specialist op het gebied van mobiele surveillance. Onze surveillance diensten zijn gericht op het controleren van bedrijfsterreinen, bedrijven, kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen, winkels, winkelcentra, bouwplaatsen, woonwijken, particuliere woningen en overheidsgebouwen. De surveillancerondes plannen wij op onregelmatige tijdstippen en wisselende routes, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Wij overleggen met u hoe en op welke tijden wij de surveillance(s) uitvoeren. Wij sturen een rapport (digitaal), waarin u de tijden van de controles en eventuele bijzonderheden aantreft.
CONTACT OPNEMEN

De voordelen van mobiele surveillance door Smit Security Services

Mobiele surveillance is een preventief middel dat inbrekers afschrikt. De inbrekers en dieven weten dat er gecontroleerd wordt, maar dus niet precies wanneer. 

Bij onze mobiele surveillance kun je denken aan de volgende taken: 

  • Preventief toezicht.
  • Het rapporteren van onnodig brandende verlichting. 
  • Controlerondes en toezicht buiten openingstijden op gebouwen en terreinen. 
  • Controle op openstaande ramen, deuren en poorten. 
  • Controle op (onbevoegde) personen op het terrein. 
  • Het signaleren van verdachte personen, verdachte voertuigen of verdachte situaties. 
  • Het constateren en voorkomen van situaties die brandgevaar kunnen opleveren. 
  • Indien nodig het inschakelen van de juiste hulpdiensten.

De noodzaak van mobiele surveillance door Smit Security Services

De surveillance diensten van ons zijn erop gericht om verrassingen voor te zijn. Wij beschermen uw eigendommen in de breedste zin van het woord. Onze mobiele surveillanten zijn professioneel getraind om calamiteiten te beheersen.

Door onze flexibele opstelling en brede inzetbaarheid kunnen we reageren op ad hoc aanvragen of alarmopvolging. Onze mobiele beveiligers zijn vriendelijk, representatief en handelen op een proactieve manier. 

Heeft u vragen, bel ons gerust en aarzel niet. We zijn te bereiken op 020 210 10 24. Wilt u graag meteen een afspraak maken? Verstuur dan uw gegevens via onderstaand contactformulier.

CONTACT OPNEMEN

ENKELE IMPRESSIES

UW BEVEILIGING WENSEN BESPREKEN?

Laat de experts van Smit Security Services u helpen bij het kiezen van de beveiligingsoplossing die aan uw wensen voldoet.

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
chevron-downarrow-right