BEVEILIGINGSDIENSTEN

Bouwbeveiliging

Smit Security Services uw specialist in bouwbeveiliging

Wilt u uw bouwterrein goed beveiligen tegen diefstal? Smit Security Services zorgt ervoor dat alles netjes op zijn plek blijft. Wij beveiligen het terrein, de spullen op de locatie en ook de persoonlijke beschermingsmiddelen van het personeel. Wij schakelen snel en kunnen voor de veiligheid van uw terrein veel betekenen. Denk bijvoorbeeld aan controlerondes, camera’s en fysieke beveiliging. Hierdoor voorkomen wij vandalisme, ongevallen en diefstal. Smit Security Services biedt de meest persoonlijke bouwbeveiliging, transparantie vinden wij belangrijk en daarom communiceren wij eerlijk en open. Korte lijntjes, daar houden wij van. Wij kennen daarom de namen en gezichten van al onze klanten. Misschien zijn wij dan wel niet de grootste, maar wel de meest persoonlijke! Voor een samenwerking op de lange termijn kunt u echt op ons bouwen.
CONTACT OPNEMEN

De voordelen van bouwbeveiliging

Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s ontvreemd op bouwlocaties door heel Nederland. Bouwlocaties herbergen veel waarde en zijn vaak afgelegen, relatief eenvoudig toegankelijk, slecht verlicht en onoverzichtelijk. Met de bouwbeveiliging van Smit Security Services voorkomt u hoge kostenposten en heeft u de zekerheid dat uw bouwterrein en goederen goed beveiligd worden.

De noodzaak van bouwbeveiliging door Smit Security Services

Bouwbeveiliging is essentieel op locaties waar gewerkt wordt met waardevolle materialen en gereedschappen. Smit Security Services biedt innovatieve en efficiënte tijdelijke of langdurige beveiligingsoplossingen. Hoogwaardige bouwbeveiliging maakt een einde aan problemen als diefstal en vandalisme, waardoor u zich kan focussen op de voortgang van uw project. Wij gebruiken de modernste apparatuur, waaronder geavanceerde camera's, om kwaadwillenden buiten de deur te houden.

Vragen over onze bouwbeveiliging of een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op 020 210 10 24. Wilt u graag meteen een afspraak maken? Verstuur dan uw gegevens via onderstaand contactformulier.

CONTACT OPNEMEN

ENKELE IMPRESSIES

UW BEVEILIGING WENSEN BESPREKEN?

Laat de experts van Smit Security Services u helpen bij het kiezen van de beveiligingsoplossing die aan uw wensen voldoet.

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
chevron-downarrow-right