SERVICES

Opleidingen en trainingen

Smit Security Services uw specialist in het opleiden en trainen van beveiligers

Zie jij het werk als beveiliger wel zitten? Smit Security Services biedt je de mogelijkheid om een breed inzetbare beveiliger te worden. De opleidingsmogelijkheden zijn legio. Na de algemene opleiding als beveiliger kun jij je verder specialiseren op elk gebied, zoals: Mobiele surveillance. Object beveiliger. Portier in de horeca. Wij bieden de volgende trainingen aan zoals: BHV, VCA en EHBO. Wij zorgen ervoor dat jij goed getraind wordt en snel als beveiliger bij ons aan de slag kunt. Jij wordt door goede praktijkgerichte leraren doelgericht opgeleid en jij bepaalt het tempo. Vragen over onze opleidingsmogelijkheden?
CONTACT OPNEMEN

De voordelen van de trainingen en opleidingen van Smit Security Services

Als jij bij ons bent opgeleid heb jij ook direct vooruitzicht op  een baan! In overleg met onze afdeling planning bepalen wij op welk werk bij welke klant jij wilt starten. Samen gaan wij voor succes en groei.

De noodzaak van de trainingen en opleidingen van Smit Security Services

De wereld is complex en onze klanten zijn veeleisend. Wij laten jou niet in de steek en dragen zorg voor een gedegen opleiding en training zodat jij met vertrouwen je werk kunt verrichten.

Ben je enthousiast geworden over onze dienstverlening neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer. Wij zijn te bereiken op 020 210 10 24 en kunnen al je vragen beantwoorden . Wil je graag direct een afspraak maken? Verstuur dan je gegevens naar ons via het  onderstaande contactformulier.

CONTACT OPNEMEN

ENKELE IMPRESSIES

UW BEVEILIGING WENSEN BESPREKEN?

Laat de experts van Smit Security Services u helpen bij het kiezen van de beveiligingsoplossing die aan uw wensen voldoet.

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
chevron-downarrow-right