BEVEILIGINGSDIENSTEN

Horeca beveiliging

Smit Security Services uw specialist in horeca beveiliging

Voorkom ongewenste situaties in uw horecazaak en voorzie uw gasten van een prettige en veilige sfeer middels de horeca beveiliging van Smit Security Services. Bij Smit Security Services hebben wij kijk op de sfeer en springen snel in bij calamiteiten. Wij leveren horeca beveiliging op maat en matchen onze beveiliger aan uw horeca zaak. Onze beveiligers zijn betrouwbaar, zorgen voor een goede sfeer en grijpen in als dat nodig is.
CONTACT OPNEMEN

De voordelen van horeca beveiliging

Middels onze horeca beveiliging zorgt Smit Security Services ervoor dat de gasten een gezellige en veilige avond ervaren. Wij vervullen hierin een maatschappelijke functie. Bij horeca beveiliging kun je denken aan horeca portiers. Wij handelen volgens de veiligheidseisen die gelden in een restaurant, café en/of discotheek. We fouilleren bij de deuren, houden toegangscontroles, verrichten incidentenmanagement en houden toezicht in in uw restaurant of zaal.

De noodzaak van horeca beveiliging door Smit Security Services

Met horeca beveiliging waarborgt de veiligheid van gasten en personeel. Het is een belangrijke taak om elke gast onbezorgd te laten genieten. Onder horeca worden discotheken, cafés, restaurants, bars en nachtclubs verstaan.Wij zorgen ervoor dat de huisregels nageleefd worden en dat zowel bezoekers als personeel een gezellige en veilige avond hebben. Daarnaast zijn onze horeca beveiliger gastvrij en een aanspreekpunt voor bezoekers.

CONTACT OPNEMEN

ENKELE IMPRESSIES

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat de experts van Smit Security Services u helpen bij het kiezen van de beveiligingsoplossing die aan uw wensen voldoet.

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
arrow-right