Smit Security Services: 
Uw beveiligingsbedrijf in eindhoven en omgeving

Bent u op zoek naar beveiliging in de regio Eindhoven en omstreken? Maak kennis met Smit Security Services. Sinds 2017 leveren wij beveiligingsoplossingen aan grote en kleine bedrijven in Eindhoven. Van winkelbeveiliging en alcoholcontroles tot aan beveiliging op grote evenementen. Met een team van gediplomeerde beveiligingsexperts die kennis hebben van de lokale omgeving. Als betrouwbare beveiligingspartner bieden wij op maat gemaakte oplossingen. 

Neem contact op om uw beveiligingsvraag te bespreken en ontvang vrijblijvend een offerte:
Neem contact op
Beveiliger laat mensen toe in winkel

Security Diensten in Eindhoven

Zorgbeveiliging

Wij bieden zorgbeveiligingsdiensten die de veiligheid van patiënten, personeel en bezoekers waarborgen in zorginstellingen.

Meer informatie

Transportbeveiliging

Onze gespecialiseerde transportbeveiligingsdiensten bieden bescherming voor personeel en goederen tijdens transport voor bedrijven.

Meer informatie

Retailbeveiliging

Voor winkels en winkelcentra bieden wij professionele retailbeveiligingsdiensten om diefstal te voorkomen en de veiligheid van personeel en klanten te waarborgen.

Meer informatie

Objectbeveiliging

Bij Smit Security Services zorgen onze professionele beveiligingsmedewerkers voor een veilige omgeving, 24/7 bereikbaar en met proactieve beveiligingsmaatregelen.

Meer informatie
Beveiliger houdt toezicht in voertuig van Smit Security Services

Mobiele surveillance

Onze mobiele surveillance diensten bieden regelmatige patrouilles door gebieden om potentiële dreigingen te identificeren en snel te reageren op verdachte activiteiten.

Meer informatie
Hotelbeveiliging banner

Hotelbeveiliging

Voor hotels bieden wij professionele beveiligingsoplossingen om de veiligheid van gasten, personeel en eigendommen te waarborgen, met een discrete aanpak voor een gastvrije sfeer.

Meer informatie

Horeca beveiliging

Onze getrainde medewerkers zorgen voor een veilige en gastvrije omgeving in horecagelegenheden, waarbij ze de orde handhaven en potentiële conflicten voorkomen.

Meer informatie
Camerasysteem gemonteerd aan bedrijfspand houd toezicht over bouwterrein

Cameratoezicht

Met onze geavanceerde camerabeveiligingssystemen bewaken wij locaties om mogelijke dreigingen te detecteren en direct in te grijpen.

Meer informatie
Beveiliger op bouwtrein

Bouwbeveiliging

Onze professionele beveiligingsmedewerkers zorgen voor de bescherming van bouwmaterialen, gereedschappen en apparatuur op bouwplaatsen.

Meer informatie
Ad Hoc op locatie

AD HOC Beveiliging

Smit Security Services staat klaar voor ad-hoc beveiliging behoeften. Of het nu gaat om onverwachte situaties, tijdelijke beveiliging behoeften of speciale evenementen.

Meer informatie

Evenementen beveiliging

Voor een veilig verloop van evenementen bieden wij professionele evenementenbeveiliging, waarbij onze ervaren medewerkers de veiligheid van deelnemers, personeel en eigendommen waarborgen.

Meer informatie

Onze Aanpak in 3 stappen

1
Neem contact op en beschrijf uw beveiligingsvraag
2
U ontvangt een vrijblijvende offerte op maat
3
Bij akkoord staan onze beveiligers voor u klaar
Neem contact op om uw beveiligingsvraag te bespreken en ontvang vrijblijvend een offerte:
Offerte aanvragen

Klanten geven
ons een

4.7 / 5

ReviewBekijk alle Google reviews

''Super snelle service vanuit Smit. Ik belde voor de eerste keer met Smit op een zaterdag middag en letterlijk 30 min later stapte een beveiliger in de auto op weg naar een van onze filialen. Daarnaast duidelijke opvolging, no-nonsense en daardoor hele positieve ervaring.''

Joost - Manager
Gorillas logo

''Robin is onze vaste beveiliger en was meteen onderdeel van het team. Naast dat hij altijd voor een veilig gevoel zorgt, sluit zijn positiviteit ook goed aan bij ons bedrijf.''

Hannah - Medewerker

"Wij zijn met Smit Security Services in zee gegaan omdat we als bibliotheek grip wilden krijgen op de groepen jonge bezoekers die soms overlast veroorzaken voor de bezoeker die naar meer rust zoekt. Smit Security Services heeft over het algemeen jeugdige en kundige medewerkers bij ons geplaatst die in staat bleken een gesprek aan te gaan met alle bezoekers zodat de sfeer positief werd beïnvloed. Het is op zich jammer dat zelfs in een omgeving als een bibliotheek beveiliging soms nodig is, maar als je het dan toch overweegt ben je bij Smit in goede handen."

Ingeborg - Manager
Logo bibliotheek Waterland

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Welke diensten biedt Smit Security Services aan?

Smit Security Services biedt een breed scala aan beveiligingsdiensten, waaronder ad-hoc beveiliging, bouwbeveiliging, cameratoezicht, evenementenbeveiliging, horecabeveiliging, hotelbeveiliging, mobiele surveillance, objectbeveiliging, retailbeveiliging, transportbeveiliging en zorgbeveiliging.

2. Hoe onderscheidt Smit Security Services zich van andere beveiligingsbedrijven?

Smit Security Services onderscheidt zich door een daadkrachtige en proactieve aanpak, toegewijde service en beschikbaarheid, gecertificeerd en goed getraind personeel, en een persoonlijke benadering.

3. Zijn de beveiligers van Smit Security Services specifiek opgeleid voor bepaalde bedrijfstakken?

Ja, we zorgen ervoor dat onze beveiligers specifiek zijn opgeleid voor verschillende bedrijfstakken om optimale kwaliteit te waarborgen.

4. Hoe kan ik contact opnemen met Smit Security Services voor meer informatie of het aanvragen van diensten?

U kunt contact met ons opnemen via contactformulier op onze website of telefonisch op 020 – 210 10 24.

5. Waar is Smit Security Services actief?

Smit Security Services opereert met trots op nationaal niveau, waardoor onze professionele beveiligingsdiensten beschikbaar zijn in heel Nederland.
Ons bereik strekt zich uit over diverse sectoren, waaronder zakelijke complexen, bouwplaatsen, evenementenlocaties, horecagelegenheden, hotels, retailomgevingen, transportfaciliteiten en zorginstellingen. Of het nu in de drukke stadscentra is of in afgelegen gebieden, Smit Security Services staat klaar om uw specifieke beveiligingsbehoeften te vervullen.
Neem gerust contact met ons op als u meer informatie nodig heeft of als u specifieke vragen heeft. Wij staan klaar om u te helpen bij uw beveiligingsvraag. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande formulier.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat de experts van Smit Security Services u helpen bij het kiezen van de beveiligingsoplossing die aan uw wensen voldoet.

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
arrow-right