SERVICES

Toezichthouders

Smit Security Services, uw specialist in het leveren van toezichthouders

Wij kunnen toezichthouders beschikbaar stellen voor uw evenement of een gebeurtenis (huwelijk, verjaardag of overlijden) zowel zakelijk als privé. Heeft u op korte termijn een toezichthouder nodig? Smit Security Services biedt servicegerichte mensen voor elk evenement of gebeurtenis. Voor een huwelijk, een verjaardag of het begeleiden van een begrafenis kunnen wij uw evenement of gebeurtenis probleemloos laten verlopen. Onze toezichthouders zijn gemotiveerd om uw gasten of klanten te helpen en steken graag de handen uit de mouwen.. Vragen over onze toezichthouders of een afspraak maken? Heeft u vragen, bel ons gerust en aarzel niet. We zijn te bereiken op 020 210 10 24. Wilt u graag meteen een afspraak maken? Verstuur dan uw gegevens via onderstaand contactformulier.
CONTACT OPNEMEN

De voordelen van onze toezichthouders

Onze toezichthouders zijn allround getraind, stellen zich op als een gastvrije duizendpoot, bieden ondersteuning, zijn dienstverlenend en stellen zich servicegericht op. De toezichthouders van Smit Security Services zijn open, alert en integer. Onze mensen zijn communicatief vaardig in de Nederlandse taal en beheersen in veel gevallen ook de Engelse taal.

De noodzaak van de inzet van toezichthouders van Smit Security Services.

Uw event en uw gebeurtenis kan niet meer zonder toezichthouders, wij dragen zorg voor een super fijne ervaring voor uw gasten en klanten.

ENKELE IMPRESSIES

UW BEVEILIGING WENSEN BESPREKEN?

Laat de experts van Smit Security Services u helpen bij het kiezen van de beveiligingsoplossing die aan uw wensen voldoet.

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
chevron-downarrow-right