SAFETY

Controle brandblussers & noodverlichting controle

Smit Security Services controle van brandblussers en noodverlichting

Smit Security Services is gespecialiseerd in het beheer, de controle en het onderhoud van brandblussers en noodverlichting. Wij voeren de activiteiten uit volgens het Bouwbesluit van 2012. Jaarlijks onderhoud van noodverlichting.
CONTACT OPNEMEN

De voordelen van de controle van brandblussers en noodverlichting

Noodverlichtingsarmaturen vertonen regelmatig defecten, denkt u hierbij aan verouderde accu’s met onvoldoende capaciteit of kapotte lampen. 

Onze inspectie bestaat uit de volgende onderdelen: 

  • Garantie werking van noodverlichting 
  • Controle defecte of lege accu’s inclusief het vervangen 
  • Controle defecte lampen en eventueel vervangen 
  • Voorkomen van defecten aan armaturen 
  • Controle van de vluchtroute 
  • Aansprakelijkheid voorkomen in geval van calamiteiten ( u kunt kosten of boetes voorkomen).

Inspectie en controle van brandblusmiddelen Een goed geïnstalleerd en onderhouden brandmeldsysteem vergroot de kans op het voorkomen van grote schades, letsel of erger. Wij kunnen u in het volledige traject begeleiden en zorgen voor een installatie conform de geldende wet- en regelgeving. Wij hebben vakbekwame monteurs met ervaring in het onderhouden, repareren en reviseren van blusmiddelen. 

Onze inspectie bestaat uit de volgende onderdelen: 

  • Jaarlijkse controle van poederblussers 
  • Jaarlijkse controle van Co2 blussers 
  • Jaarlijkse controle van schuimblussers 
  • Vijfjaarlijkse controle op brandslanghaspels Periodiek onderhoud voorkomt problemen. Soms worden er tijdens het onderhoud ook defecten aan het blusmiddel ontdekt. Deze kunnen direct gerepareerd worden om ervoor te zorgen dat het blusmiddel in geval van brand werkt zoals beoogd.

De noodzaak van de controle van brandblussers en noodverlichting

U bent verantwoordelijk voor de veiligheid van uw medewerkers, klanten en bezoekers. U treft voorzieningen om aan deze doelstelling te voldoen. U dient een optimale werking van uw brandblussers en noodverlichting te kunnen garanderen. Smit Security Services draagt zorg voor een optimale werking en ontzorgt u. Uw veiligheid is onze zorg!

Bent u enthousiast geworden over onze dienstverlening neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer. Wij zijn te bereiken op 020 210 10 24 en kunnen al uw vragen beantwoorden . Wilt u graag direct een afspraak maken? Verstuur dan uw gegevens naar ons via het  onderstaande contactformulier.

CONTACT OPNEMEN

ENKELE IMPRESSIES

Bescherm uw bedrijf met de safety solutions van Smit security, Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

UW BEVEILIGING WENSEN BESPREKEN?

Laat de experts van Smit Security Services u helpen bij het kiezen van de beveiligingsoplossing die aan uw wensen voldoet.

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
chevron-downarrow-right