Naar overzicht

Veiligheid in de Spotlight: Terugblik op de eerste helft van 2024

Welkom bij deze nieuwsbrief van Smit Security Services! In deze editie blikken we terug op het eerste half jaar van 2024 en delen we interessante updates en ervaringen met u.

Nieuwe opdrachten en evenementen

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we nieuwe opdrachten hebben toegevoegd aan ons portfolio:

  1. Krimpenerwaard: Op 1 mei zijn we gestart met onze beveiligingsdiensten in Krimpenerwaard. We zijn trots om deze gemeente te ondersteunen en bij te dragen aan een veilige omgeving voor haar inwoners.
  2. Hotel Amsterdam: Sinds april verzorgen we de beveiliging van een hotel in Amsterdam. Onze professionele beveiligers staan klaar om gasten een veilig verblijf te bieden.
  3. Gorinchem: In juni hebben we onze tweede locatie in Gorinchem geopend. We kijken ernaar uit om ook hier onze expertise in te zetten voor een veilige omgeving.
  4. Hockey feesten Rotterdam: Iedere maand zorgen voor de veiligheid van deze feesten. 

Benieuwd naar onze aankomende evenementen?

Vraag onze evenementenkalender op bij de planning of mail direct via de onderstaande knop!


Opleidingen

Bij Smit Security bieden we verschillende opleidingen:

  • Verkeersregelaar: Leer essentiële vaardigheden voor het regelen van verkeer in onze praktijkgerichte opleiding tot verkeersregelaar.
  • ESO: Word een essentiële schakel in de veiligheid van evenementen door je aan te melden voor de ESO-opleiding!
  • Beveiliger niveau 2: Leer alles over je rol als beveiliger,veiligheidsmaatregelen en brandpreventie tijdens deze MBO 2-opleiding.

ZZP regeling 2025: Wat veranderd er voor jou?

Vanaf 2025 verandert de wetgeving voor zzp’ers in de beveiliging. Deze nieuwe wetgeving is bedoeld om meer zekerheid en bescherming te bieden aan werknemers in de beveiligingssector. Smit Security Services anticipeert op deze verandering en biedt de optie voor een flexibel deeltijdcontract dat te combineren is met zzp’en.

Ben jij goed voorbereid op de toekomst? Neem contact op en ontdek wat deze verandering voor jou betekent.


Vacatures

Momenteel hebben we bij Smit Security Services verschillende vacatures beschikbaar!

  1. Datacenter Amsterdam: We zoeken beveiligers om de veiligheid te waarborgen in een belangrijk datacenter in Amsterdam.
  2. Mobiele surveillance Haarlem: Als mobiele surveillant zorg je voor een veilige omgeving in Haarlem en omliggende gebieden.
  3. Mobiele surveillance Amsterdam: Een vergelijkbare rol als mobiele surveillant, maar dan in Amsterdam zelf.
  4. Opvang Oekraïne Krimpenerwaard: We zijn op zoek naar beveiligers om te assisteren bij de opvang van Oekraïense vluchtelingen in de regio Krimpenerwaard.
  5. Schiphol: Wil je werken op een van de drukste luchthavens ter wereld? We hebben beveiligingsposities beschikbaar op Schiphol.
  6. DJI (Dienst Justitiële Inrichtingen) bouwtoezicht: Als toezichthouder bij DJI houd je toezicht op bouwprojecten in Noord- en Zuid-Holland.

Onze toppers

Iedere maand zetten wij een medewerker in het zonnetje. Dit waren de werknemers van de afgelopen zes maanden.

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?
SCHRIJF U NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

"*" geeft vereiste velden aan

GERELATEERD

Medewerker van de maand juli
Onze medewerker van de maand Juli is Giovanni! Velen van jullie kennen Giovanni al aangezien hij al sinds 2019 voor ons werkt, inmiddels is hij […]
Lees meer
De voordelen van onze samenwerking met Concept Facilities
Een paar weken geleden hebben we met trots de samenwerking aangekondigd tussen 𝗖𝗼𝗻𝗰𝗲𝗽𝘁 𝗙𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗶𝗲𝘀, uw totaal beveiligingsinstallateur, en 𝗦𝗺𝗶𝘁 𝗦𝗲𝗰𝘂𝗿𝗶𝘁𝘆 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲𝘀, specialist in evenementenbeveiliging. Deze […]
Lees meer
Race auto Max beveiligen
Afgelopen zaterdag hadden wij de eer om de race auto van Max Verstappen te mogen beveiligen bij een evenement in Eindhoven. Een unieke kans om […]
Lees meer
chevron-downarrow-right