Naar overzicht

Smit Security Services deelt haar passie voor beveiliging op verschillende scholen

Afgelopen week was Smit Security Services op diverse scholen in Nederland aanwezig om onze passie over het vak over te brengen!

Aangezien de jeugd de toekomst heeft en wij deze graag willen enthousiasmeren over het mooie vak en de diversiteit ervan zijn wij elk jaar aanwezig bij diverse opleiding instanties.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden of wat Smit Security Services u allemaal kan aanbieden?

Neem dan snel contact op!

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?
SCHRIJF U NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

"*" geeft vereiste velden aan

GERELATEERD

Controle op de veiligheidsmiddelen
Controle op de veiligheidsmiddelen. Bedrijven en organisaties zijn wettelijk verplicht om brandblussers te hebben. Dit kunnen diverse soorten blussers of brandhaspels zijn. Deze dienen jaarlijks gekeurd en onderhouden te worden, dit is binnen onze organisatie geen enkel probleem en steeds meer bedrijven weten ons te vinden voor het onderhoud en de jaarlijkse controles van hun […]
Lees meer
Medewerker van de maand januari
Onze medewerker van de maand januari is Mitchell. Mitchell loopt al jaren lang bij Smit Security Services in de rondte en heeft zelfs nog met onze eigenaar aan de deur gestaan van diverse horecagelegenheden. Iemand die altijd veel werkt, meedenkt, oplossingsgericht te werk gaat en bovenal de opdrachtgevers en klanten ontzettend blij maakt met wat […]
Lees meer
1 februari - De dag van de beveiliger
1 februari - De dag van de beveiliger Het is een speciale dag, het is de dag van de beveiliger, een dag die er zeker mag zijn, aangezien de professionals dag in en dag uit klaarstaan voor onze algemene veiligheid. Een grote dank naar de inzet van alle beveiligers en medewerkers binnen Smit Security Services!
Lees meer
arrow-right