Naar overzicht

Medewerker van de maand januari

Onze medewerker van de maand januari is Mitchell.

Mitchell loopt al jaren lang bij Smit Security Services in de rondte en heeft zelfs nog met onze eigenaar aan de deur gestaan van diverse horecagelegenheden.

Iemand die altijd veel werkt, meedenkt, oplossingsgericht te werk gaat en bovenal de opdrachtgevers en klanten ontzettend blij maakt met wat hij neerzet.

Aangezien iedereen altijd meegeniet als Mitchell wat leuks doet, wat lekkers voor de kids en koop wat leuks voor jezelf naar al dat harde werk!

Mitchell bedankt!

Ook op een leuke manier te werk gaan en geld verdienen? Solliciteer dan snel!

** deze foto is uiteraard geplaatst met toestemming van Mitchell en familie.

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?
SCHRIJF U NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

"*" geeft vereiste velden aan

GERELATEERD

Controle op de veiligheidsmiddelen
Controle op de veiligheidsmiddelen. Bedrijven en organisaties zijn wettelijk verplicht om brandblussers te hebben. Dit kunnen diverse soorten blussers of brandhaspels zijn. Deze dienen jaarlijks gekeurd en onderhouden te worden, dit is binnen onze organisatie geen enkel probleem en steeds meer bedrijven weten ons te vinden voor het onderhoud en de jaarlijkse controles van hun […]
Lees meer
1 februari - De dag van de beveiliger
1 februari - De dag van de beveiliger Het is een speciale dag, het is de dag van de beveiliger, een dag die er zeker mag zijn, aangezien de professionals dag in en dag uit klaarstaan voor onze algemene veiligheid. Een grote dank naar de inzet van alle beveiligers en medewerkers binnen Smit Security Services!
Lees meer
Jaarlijkse VEB Audit: Opnieuw Glansrijk Geslaagd!
Onze jaarlijkse audit van de VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven) ook weer gehad en uiteraard zoals elk jaar met vlag en wimpel geslaagd. Het kwaliteitskeurmerk beveiliging vanuit het VEB getuigd dat wij voldoen aan de wet en regelgeving conform de particuliere beveiligingsbranche organisatie.
Lees meer
arrow-right