Naar overzicht

Medewerker van de maand December

Onze medewerker van de maand December is Dennis.

Dennis is nog niet zo lang aan boord bij Smit Security Services, maar helpt vanaf moment een al onze planners de diensten dicht te krijgen.

Toen de feestdagen in zicht kwamen heeft Dennis alle zeilen bijgezet en ervoor gezorgd dat wij moeiteloos door de feestdagen heen kwamen.

Omdat deze inzet zeer zeker niet ongezien blijft en zeer gewaardeerd wordt is Dennis onze medewerker van de maand!

Ben jij ook iemand die graag met een organisatie meedenkt en waar dit ook beloond wordt? Bekijk onze openstaande vacatures!

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?
SCHRIJF U NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

"*" geeft vereiste velden aan

GERELATEERD

Controle op de veiligheidsmiddelen
Controle op de veiligheidsmiddelen. Bedrijven en organisaties zijn wettelijk verplicht om brandblussers te hebben. Dit kunnen diverse soorten blussers of brandhaspels zijn. Deze dienen jaarlijks gekeurd en onderhouden te worden, dit is binnen onze organisatie geen enkel probleem en steeds meer bedrijven weten ons te vinden voor het onderhoud en de jaarlijkse controles van hun […]
Lees meer
Medewerker van de maand januari
Onze medewerker van de maand januari is Mitchell. Mitchell loopt al jaren lang bij Smit Security Services in de rondte en heeft zelfs nog met onze eigenaar aan de deur gestaan van diverse horecagelegenheden. Iemand die altijd veel werkt, meedenkt, oplossingsgericht te werk gaat en bovenal de opdrachtgevers en klanten ontzettend blij maakt met wat […]
Lees meer
1 februari - De dag van de beveiliger
1 februari - De dag van de beveiliger Het is een speciale dag, het is de dag van de beveiliger, een dag die er zeker mag zijn, aangezien de professionals dag in en dag uit klaarstaan voor onze algemene veiligheid. Een grote dank naar de inzet van alle beveiligers en medewerkers binnen Smit Security Services!
Lees meer
arrow-right