Naar overzicht

Beveiliging tijdens Rugby wedstrijd

Twee eveiligers van Smit Security Services houden toezicht tijdens een Rugby wedstrijd

Afgelopen zondag mochten wij een bijdrage leveren bij de TOYOTA CHEETAHS (Zuid-Afrika) VS SECTION PALOISE (Frankrijk). Deze internationale top rugby wedstrijd was onderdeel van de precieuze EPCR Challenge Cup.

Wij waren aanwezig met een zestal beveiligers en viertal aan verkeersregelaars, dit om alles in goede banen te leiden.

Het stadion was uitverkocht, er waren ruim 4000 bezoekers. Helaas was het niet het resultaat waar op gehoopt was in Amsterdam, maar zijn we blij dat alles rustig en veilig is verlopen.

Ook op zoek naar een partij die de algemene veiligheid kan waarborgen? Neem dan snel contact op!

Media

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?
SCHRIJF U NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

"*" geeft vereiste velden aan

GERELATEERD

Controle op de veiligheidsmiddelen
Controle op de veiligheidsmiddelen. Bedrijven en organisaties zijn wettelijk verplicht om brandblussers te hebben. Dit kunnen diverse soorten blussers of brandhaspels zijn. Deze dienen jaarlijks gekeurd en onderhouden te worden, dit is binnen onze organisatie geen enkel probleem en steeds meer bedrijven weten ons te vinden voor het onderhoud en de jaarlijkse controles van hun […]
Lees meer
Medewerker van de maand januari
Onze medewerker van de maand januari is Mitchell. Mitchell loopt al jaren lang bij Smit Security Services in de rondte en heeft zelfs nog met onze eigenaar aan de deur gestaan van diverse horecagelegenheden. Iemand die altijd veel werkt, meedenkt, oplossingsgericht te werk gaat en bovenal de opdrachtgevers en klanten ontzettend blij maakt met wat […]
Lees meer
1 februari - De dag van de beveiliger
1 februari - De dag van de beveiliger Het is een speciale dag, het is de dag van de beveiliger, een dag die er zeker mag zijn, aangezien de professionals dag in en dag uit klaarstaan voor onze algemene veiligheid. Een grote dank naar de inzet van alle beveiligers en medewerkers binnen Smit Security Services!
Lees meer
arrow-right