Beveiligingsbedrijf Den Haag: Smit Security Services

Onze Visie op Beveiliging

Bij Smit Security Services staat veiligheid centraal, of het nu gaat om een bedrijfsgebouw, een evenement, of een openbare ruimte. Wij streven naar een veilige en gastvrije sfeer, waarbij onze focus ligt op het opwekken van een gevoel van geruststelling en vertrouwen.

DAADKRACHTIG:

Onze aanpak is daadkrachtig en proactief. Wij anticiperen op mogelijke bedreigingen en nemen preventieve maatregelen om de veiligheid te waarborgen. Onze goed getrainde professionals handelen snel en effectief in elke situatie.

Servicegericht en 24/7 Bereikbaar:

Bij Smit Security Services gaan service en beschikbaarheid hand in hand. Met op maat gemaakte beveiligingsoplossingen zijn we altijd bereikbaar, 24/7, om te reageren op vragen, zorgen of noodgevallen.
Neem contact op
Beveiliger laat mensen toe in winkel

Ontstaan en Achtergrond

In 2017 zijn we gestart omdat we geloofden dat bedrijfsbeveiliging in Nederland verbeterd kon worden. Als een middelgroot bedrijf leggen we de nadruk op flexibiliteit en kwaliteit. Onze speciaal opgeleide beveiligers zorgen voor optimale beveiliging, terwijl onze grootte ons in staat stelt snel te reageren op verzoeken.

Over ons

KWALITEITSCERTIFICATEN EN VERGUNNING

Wij hebben onder andere de volgende kwaliteitscertificaten en vergunning:

  • Door justitie afgegeven vergunning Particulier Beveiligingsbedrijf ND-nummer 5523
  • Het kwaliteitscertificaat Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB)
  • SBB (voorheen ECABO) erkend leerbedrijf.
  • Lid van dé branchevereniging binnen de beveiligingsbranche (VBE)
  • Keurmerk beveiliging
  • Keurmerk evenementenbeveiliging

ONZE KEURMERKEN

VEB logo

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Welke diensten biedt Smit Security Services aan?

Smit Security Services biedt een breed scala aan beveiligingsdiensten, waaronder ad-hoc beveiliging, bouwbeveiliging, cameratoezicht, evenementenbeveiliging, horecabeveiliging, hotelbeveiliging, mobiele surveillance, objectbeveiliging, retailbeveiliging, transportbeveiliging en zorgbeveiliging.

2. Hoe onderscheidt Smit Security Services zich van andere beveiligingsbedrijven?

Smit Security Services onderscheidt zich door een daadkrachtige en proactieve aanpak, toegewijde service en beschikbaarheid, gecertificeerd en goed getraind personeel, en een persoonlijke benadering.

3. Zijn de beveiligers van Smit Security Services specifiek opgeleid voor bepaalde bedrijfstakken?

Ja, we zorgen ervoor dat onze beveiligers specifiek zijn opgeleid voor verschillende bedrijfstakken om optimale kwaliteit te waarborgen.

4. Hoe kan ik contact opnemen met Smit Security Services voor meer informatie of het aanvragen van diensten?

U kunt contact met ons opnemen via contactformulier op onze website of telefonisch op 020 – 210 10 24.

5. Waar is Smit Security Services actief?

Smit Security Services opereert met trots op nationaal niveau, waardoor onze professionele beveiligingsdiensten beschikbaar zijn in heel Nederland.

Ons bereik strekt zich uit over diverse sectoren, waaronder zakelijke complexen, bouwplaatsen, evenementenlocaties, horecagelegenheden, hotels, retailomgevingen, transportfaciliteiten en zorginstellingen. Of het nu in de drukke stadscentra is of in afgelegen gebieden, Smit Security Services staat klaar om uw specifieke beveiligingsbehoeften te vervullen.

UW BEVEILIGING WENSEN BESPREKEN?

Laat de experts van Smit Security Services u helpen bij het kiezen van de beveiligingsoplossing die aan uw wensen voldoet.

Online offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
chevron-downarrow-right